dimarts

ANEM A FER MALABARS!

Si tenim l'ocasió d'ensenyar a fer una progressió amb malabars amb els nostres alumnes no hem de deixar-la pedre. Els malabars potencien la concentració, la imaginació, coordinació i la creativitat. Aquestes presentacions estan dissenyades per mi i posades en pràctica. En totes elles es seguix una progressió en la qual es comença del nivell més baix, per arribar a fer finalment coses ja més complexes. Aquesta progressió és efectiva si el nen li dedica temps i al final acaben molt contents amb el resultat. Aquesta entrada sobre els malabars ja va dirigida als més grans.

Per começar vos deixe la presentació dels malabars amb pilotes. A continuació teniu un vídeo per construir les vostres pròpies pilotes. Quan estem a l'aula podem construir-ne una amb els nens i podem dir que les altres dos se les fabriquen a casa i les porten al següent dia, per poder començar amb la sessió.


Endinsant-nos a la presentació, aquesta ens parla sobre els malabars i els seus avantatges, seguidament de la progressió dels malabars amb una, dos i tres pilotes:



Ací teniu alguns vídeos en els que vos ensenye progressions per arribar a fer els malabars amb les tres pilotes. Ànims, tot és possible!








Després de fer malabars amb pilotes podem veure altres maneres de fer malabars... Ací tenim la construcció dels malabars amb les caixes. En aquest cas jo les vaig construir amb brics de llet, i la vaig decorar al meu gust amb diferents fotografies. El que es pot fer és diferents malabars movent la caixa d'enmig de diferents maneres, per la cintura, baix cama, etc. o ja fent moure altres caixes. Açò últim ja és més per a experts, però de totes maneres a la presentació teniu els malabars de manera progressiva, per poder treballar de la millor forma possible.


projecte caixes from PatriceeLove

Vos deixe 4 vídeos, perquè pugueu fer-se una millor idea de les progressions de les quals vos estic parlant. Comencem movent caixes, passem a altres parts del cos com les cames i acabem redondejant la cintura i altres malabars més complicats.










Per últim tenim les carioques. Ací vos deixe una presentació sobre com fabrica-les i com seguir la seua progressió:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada