diumenge

EL MEDI AQUÀTIC

Per ser un bon mestre hem d'aprendre a fer ús de tot allò que en podem treure profit. Així que qualsevol recurs que puguem utilitzar i que tinguem al nostre abast hem de saber treure-li partit.
Dit açò, vos deixaré ací uns projectes sobre activitats i sessions que podem fer amb els nostres alumnes a la piscina. Així si algun dia es pot tenir accés a la piscina del poble, aprofitarem aquesta oportunitat per fer que els nens puguen practicar l'educació física en un medi diferent a l'habitual i que ho gaudeixin amb els seus companys.

Primer començaré per deixar-vos algunes activitats que es poden fer amb els més petits (entre 3 i 6 anys), una sessió de familiarització i primer contacte amb l'aigua, perquè perguen la por, i una sessió per treballar la natació, tots documents, respectivament, i tots referents als nens entre aquestes edats.



Publish at Calameo or read more publications.

A més vos deixe unes presentacions, ja més encaminades a la natació i la seua progressió, sobre els diferents estils de natació que hi ha. Així si tinguereu millor disponibilitat a la piscina, podríeu ensenyar un poc d'aquests o, també, si algún dia treballeu com a monitors d'aquest esport, vos poden aprofitar. Ací avall ho teniu, els estils de crol, esquena i braça, respectivament.



Per últim vos deixe unes sessions per practicar ja amb els nostres alumnes més grans. Aquestes les voreu a continuació amb el següent ordre: la primera és sobre la flotació i el lliscament, la segona sobre la força dins del medi aquàtic, la tercera per treballar la resistència i la flexibilitat dins de l'aigua i la quarta i última per treballar els bots i els llançaments i recepcions amb pilotes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada