dimecres

XERRADA A PARES

La relació que l'escola estableix amb les famílies és un pilar fonamental en el desenvolupamet educatiu dels alumnes, ja que considera que els pares són els primers educadors i, per tant, són fonamentals en l'educació que l'escola vol impartir. Esta és una de les principals raons per les que hem de realitzar, de tant en tant, xerrades per orientar als pares sobre la progressió dels seus fills i per fer que la seua participació i valoració siga significativa i important. Així acostarem els pares a l'escola i els comprometrem amb la seua línia d'acció valòrica.
 Aquestes xerrades es faran de manera trimestral, és a dir, cada vegada que s'acoste l'acabament d'un trimestre ens reunirem.
Els pares poden donar qualsevol aportació sobre la informació d'un tema en concret per donar a l'escola, el qual pensen que és important; d'aquesta manera es parla en el grup i es posa a debat per extreure'n les possibles conclusions.
Ací vos deixe un model, com a exemple, que podeu seguir per realitzar aquest tipus de reunions:


Publish at Calameo or read more publications.

A més m'agradaria deixar-vos un enllaç que ens duu a una pàgina molt interessant. Si cliqueu al damunt de la foto ens durà a ella. Aquesta pàgina va dirigida als pares i a les escoles i dóna informació i diferents notícies sobre l'àmbit educatiu. Algunes de les més interessants que he trobat són: "Tecnoaddiccions, nou perill adolescent", que parla sobre les possibles addiccions que pot generar la tecnologia si no la utilitzem amb cautela; la possitivitat; l'abús infantil i com prevenir-lo; "adaptar les vacacions a les necessitats del xiquet", ja que de vegades ens olvidem que el seu temps lliure és important i sols volem que treballe més i en més coses; etc. Si voleu saber-ne més, ja podeu adentrar-vos a la pàgina!

http://www.padresycolegios.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada