dimarts

LA PILOTA VALENCIANA

Un altre esport que no podem deixar de practicar!
La Pilota Valenciana és l'esport per excelència de la Comunitat Valenciana, i per això hem de fer que els nostres alumnes el coneguen i no perguen la cultura i valors de la terreta.
Primer vos deixe un vídeo perquè vegueu com es fabrica la protecció de les mans per poder jugar amb seguretat. Aquesta protecció va exactament dirigida per a una sessió d'educació física a l'escola i es fa sobre un guant per tindre ja la protecció feta per poder jugar altres vegades i estalviar temps:



Una vegada feta la protecció quedarà com podem vore en la següent imatge, en la qual si cliquem al damunt ens durà a un blog sobre la Pilota Valenciana. Aquest blog ens diu com ensenyar la Pilota Valenciana al tercer cicle de Primària i ens proposa una Unitat didàctica, de 6 sessions, amb diferents activitats:

http://pilota-valenciana.blogspot.com.es/

Per si encara no en teniu prou, ací vos deixe dos documents, corresponents a dos unitats didàctiques diferents, perquè pugueu elegir de l'àmplia gamma d'activitats, aquelles que més vos agraden o que vos pareguen més efectives per treballar amb els nens:


Publish at Calameo or read more publications.

 Ací teniu una unitat didàctica del més completa, amb activitats, altres recursos de l'educació física i amb un poc d'història...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada