dimecres

I... ARRIBA L'HORA DEL COMIAT

Després de tot aquest desplegament de recursos per a la vostra aula d'educació física: jocs per treballar les habilitats motrius, les destreses bàsiques, jocs tradicionals, jocs alternatius, malabars, esports adaptats, dinàmiques de grup, jocs amb implement, recursos per crear material alternatiu, contes sobre com educar, vídeos i documents interessants, fotografies variades, etc.; espere que tot aquest material vos siga de gran utilitat. Molts dels recursos vols he deixat a la vostra disponibilitat després d'haver-los posat en pràctica ja durant la meua experiència com a monitora i han resultat efectius. Altres documents han sigut incorporats pensant en la millora en la progressió i evolució del nen davant el seu desenvolupament integral. 
Espere que vos siga de profit, que vos animeu, ho proveu i que vos isca el millor possible i, sino, de tota experiència s'aprén i ens hem d'esforçar per saber com millorar. 


I davant qualsevol dubte, aclaració, suggeriment, consell... o qualsevol altra cosa, no dubteu en contactar amb mi o deixar-me un comentari.

Patri i l'Educació Física!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada